Nová Canon řada multifunkčních zařízení přináší inovativní funkce pro firemní sektor

Společnost Canon dnes oznámila uvedení své nejnovější řady multifunkčních zařízení, která přináší inovativní funkce a technologické vylepšení pro firemní uživatele. Nové modely, včetně špičkových kopií a tiskáren, jsou navrženy tak, aby efektivně odpovídaly nárokům moderního pracovního prostoru.

Mezi klíčové inovace patří rozšířené možnosti připojení do cloudu, což umožňuje uživatelům pohodlněji spravovat a sdílet dokumenty online. Navíc nová řada nabízí pokročilé bezpečnostní funkce, jako je šifrování dat a možnosti ověření uživatelů, aby chránila citlivé informace firemních zákazníků.

„Jsme nadšeni představením této nové řady multifunkčních zařízení, která kombinuje nejnovější technologie s naší dlouholetou zkušeností v oblasti tisku a kopírování,“ uvedl Rostislav Lejka, ředitel internetového prodeje ve společnosti APODIS GROUP, autorizovaný prodejce a obchodní partner Canon. „Věříme, že tato řada přinese firemním zákazníkům zvýšenou produktivitu a bezpečnost jejich pracovního prostředí.“

Nová Canon řada multifunkčních zařízení je již dostupná v naší nabídce. Firemní zákazníci mohou využít individuální konzultace a školení poskytované naším týmem odborníků.